régi iskola új test

Click to view text only

régi iskola új test

5 lépés a 10 éves fiatalos keresésre
Steve & Becky Holman

Tudta-e, hogy ha 40 évesnél fiatalabb, akár férfi vagy nő vagy, teste az öregedés gyorsabbá válik, mint a normális? Tanulmányok kimutatták, hogy a megfelelő tápanyagok és testmozgás nélkül a tested minden 6 hónapos EXTRÁ-t eléri minden évben, ami áthalad. Gondolkozzon el rajta! Ha 40 éves vagy, akkor azt jelenti, hogy amikor eléred a 44-et, meg fogsz látni és érezni a 48-at. És mire eléred a 60-at, meg fogsz nézni és 70 éven át érezni! Minden nap látjuk ezt ... csak nézz körül.

Tudta-e, hogy a 35 évesnél idősebb emberek 90% -a évente annyi izomot veszít, hogy további 4 kiló testzsírt égessen? Ez azt jelenti, hogy nem csak az egyedülálló dolgot veszíti el a testén, ami alakot, hangot és erőt hoz létre - minden évben több zsírt is kapsz, még akkor is, ha a kalóriáid megmaradnak .

Tudtad, hogy mindez bármikor visszafordítható? Vannak olyan speciális módok, amelyekkel elmozdulhatsz, eszelhetsz és gondolhatsz, hogy elmondja az agyadnak, hogy állítsa le ezt a gyors öregedési folyamatot ... és még Lassítsa le azt a pontig is, ahol minden évben kevesebb, mint egy évig öregszik? Ez azt jelenti, hogy 40 évesnél fiatalabbnak tűnhet, mint 35 évesnél ... vagy ha olyan vagy, mint Becky és én, 50 évnél fiatalabbak, mint 40 évesnél!

Ez nem fantáziák. Ez nem igényel öregedésgátló szereket, kiegészítőket vagy trükköket. És ez bárki, férfi vagy nő számára működik, és minden korban működik. 35, 45, 55, 65, 75 ... akkor nevezed. A biológia pontosan ugyanaz.

Évek óta a Iron Man magazin főszerkesztője lehetővé tette számomra, hogy megismertessem az öregedésgátló szakértők titkos rutinjait . Az évek során mind a Becky, mind az én felfogottunk olyan sok tippet, trükköt és stratégiát, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy legalábbis sejtszintű módon leforgassuk az öregedési folyamatot . Ez azt jelenti, hogy a testünk kinézetét, érzését és mozgását fiatalabbá teszi, mint a kronológiai korunk.

Ezt a Rendszert számtalan embernek és nőknek tartottuk az évek során, és mindig az öt kulcsfontosságú alapelvvel kezdődik, melyeket be kell vonni ahhoz, hogy megállítsuk a gyors öregedés kialakulását, amely most megy végbe, visszafordítva, és elkezd "visszafelé öregedni" "a szervezet természetes ifjúsági hormonjainak helyreállításával.

Ez azt jelenti, hogy figyelmeztetni kell Önt: Amit hallani fog, ellenkezhet a szokásos étrenddel és tanácsokkal, amelyeket hallott. Ez azért van, mert a világnak teljesen őszintenek kell lennie . "Core training", forró jóga, spin osztályok, vagy ezek mindegyike rendben van, de nem lassítják az öregedést, és biztosan soha nem alakítják ki az izmokat és nem égetik el a makacs testzsírt. Semmiképpen!

Ezek az öt lépés feltárja azokat a dolgokat, amelyeket teljesen el kell kerülnie, ha lassítja az öregedési folyamatot, visszanyeri egészségét és elérni az ideális testet.

régi iskola véleménye

Amire szüksége van egy hideg víz, egy öreg iskola megérintése és a becsületes igazság.
Jól hangzik? Búcsúzzunk be!

1. lépés: Elfelejteni az alacsony zsírtartalmú étrendet

Az alacsony zsírtartalmú termékek már évtizedek óta őrültek és körülnéznek. Mi az a csodálatos kis tanácsadás a testetek számára, amit látsz? Sertésabbak, betegebbek vagyunk, és a cukor és a szénhidrátok jobban függenek, mint bármikor máskor a történelemben. És ezeket a szokásokat a gyerekeknek adjuk át.

Nem szabad félni a zsírokat - ölelni őket. Nem okoznak téged; inkább segítenek a testednek újrateremteni ereje hormonjait . A tesztoszteron, például az "erő" hormon a koleszterin és az étrendi zsírbevitel közvetlen eredménye. Ez így van: "A koleszterin" nem piszkos szó! A szervezetnek étrendi zsírra és koleszterinre van szüksége ahhoz, hogy MIND ÉS MINDEN létfontosságú hormont állítson elő.

Az alacsony zsírtartalmú diákok vonzereje, kecses és gyenge. Gyakran betegek, néha a szó szoros értelmében lebomlanak. És soha nem élvezhetik az étkezést . Minden étkezést és minden grammot el kell számolni. Valóban azt hiszi, hogy ez fiatalabb lesz? Természetesen nem ... halálra fog aggódni, ha nem öl meg először!© 2017 OldSchoolNewBody.com | Minden jog fenntartva

régi iskola új teste f4x gyakorlatok

anti-aging gyakorlatok

régi iskola új teste f4x gyakorlatok


Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek Kapcsolatba lépni

régi iskola véleménye


Like

Share
19K people like this. Sign Up to see what your friends like.