lawas sekolah lawas

Click to view text only

lawas sekolah lawas





5 Langkah Kanggo Nggoleki 10 Taun Muda
Miturut Steve & Becky Holman

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan wis umur 40 taun, manawa sampeyan wong lanang utawa wong wadon, awakmu wiwit ngetokake FASTER saka normal? Studies wis nuduhake yen tanpa nutrisi lan olah raga sing tepat, awak bakal umur kira-kira 6 wulan EXTRA kanggo saben taun sing lumaku. Mikir babagan kuwi! Yen sampeyan 40, sing tegese nalika sampeyan mencet 44 sampeyan bakal LOOK lan FEEL 48. Lan nalika sampeyan mencapai 60, sampeyan bakal LOOK lan ngrasakake 70 taun! Kita ningali iki saben dina ... mung katon watara sampeyan.

Apa sampeyan ngerti yen 90% wong nalika umur 35 wis ilang cukup otot saben taun kanggo ngobong tambahan 4 kilogram lemak awak? Iki tegese sampeyan ora mung bakal kelangan siji-sijine ing awak sing nggawe wujud, nada, lan kekuwatan-sampeyan uga bisa nambah gemuk saben taun, sanajan kalori sampeyan tetep padha .

Apa sampeyan ngerti yen kabeh iki bisa dibaleni kapan wae? Sing ana cara tartamtu kanggo mindhah, mangan, lan mikir sing menehi otak kanggo STOP iki proses ageng kanthi cepet ... malah SLOW IT DOWN menyang titik ngendi sampeyan lagi tuwa kurang saka taun kanggo saben taun? Tegese sampeyan bisa katon luwih enom ing 40 tinimbang sampeyan ing 35 ... utawa yen sampeyan kaya Becky lan aku, luwih enom ing 50+ tinimbang ing 40!

Iki ora dadi geguritan fantasi. Iki ora mbutuhake obat obatan, suplemen, utawa gim. Lan, iki dianggo kanggo sapa wae, lanang utawa wadon, lan bisa dianggo ing kabeh umur. 35, 45, 55, 65, 75 ... sampeyan jenenge. Biologi uga padha.

Taun-taun kepungkur minangka editor-in-chief ing Majalah Iron Man wis ngidini aku nggabungake rutinitas anti-penuaan . Swara taun, Becky lan aku wis ngangkat akeh tips, trik, lan strategi sing ngidini kita bisa ngowahi proses penuaan , paling ora saka level seluler. Iki tegese tampilan awak, aran, lan MIND luwih enom tinimbang umur kronologis kita.

Kita wis nyinau Sistem iki kanggo wong lanang lan wanita sing ora ana kaendahan sawisé taun, lan tansah wiwit kanthi prinsip 5 prinsip iki sing kudu dilakoni supaya STOP kanthi cepet panenturan jaman saiki, nguripake, lan miwiti "nandhang mundur "kanthi nguripake hormon muda alami awak.

Ngandika, kita kudu ngelingake sampeyan: Apa sing sampeyan bakal krungu uga nglawan kabeh diet konvensional lan olah raga saran sing wis ngrungokake. Iku amarga donya wis, supaya bener frank, musna alus! "Latihan inti", yoga panas, kelas spin, tai chí kabeh iki mung apik, nanging ora bakal kelangan penuaan, lan mesthi ora bisa mbentuk otot utawa mbakar lemak awak sing mbebayani. Ora ana cara!

review sekolah lawas

5 langkah iki ngungkapake perkara sing pancen kudu dilarang yen sampeyan pengin memperlambat proses penuaan, ngrampungake kesehatan, lan entuk awak becik.

Apa sing perlu yaiku cipratan banyu kadhemen, sentuhan Sekolah Lawas, lan bebener sing jujur.
Suara apik? Ayo nyebar ing!

latihan lawas f4x awak sekolah lawas

anti penuaan

review sekolah lawas

Langkah 1: Lali diet Low Fat

Kurang lemak kabeh wis dadi cita-cita saiki kanggo dekade lan katon watara. Apa sing menehi saran apik kanggo awak sing sampeyan weruh? We are fatter, sicker, and more addicted to sugar and carbs than any other time in history. Lan, kita ngliwati kebiasaan iki kanggo bocah-bocah kita.

Lemak ora kudu ditakuti - lagi dipenggak. Wong-wong mau ora nggatekake sampeyan; Nanging, awak mbantu awak regenerate hormon daya . Testosteron, hormon 'kekuwatan', minangka asil langsung saka kolesterol lan asupan lemak . Sing bener: "Kolesterol" ora tembung kotor! Awake sampeyan butuh lemak lan kolesterol diet supaya bisa ngasilake ANY lan ALL hormon penting.

Wong ing diet kurang lemak katon digambar, kurang sehat, lan lemes. Wong-wong mau kerep lara, kadhang-kadhang nganti bisa ngeculake. Lan, dheweke ora bisa seneng mangan . Saben meal lan saben gram kudu dianggep. Apa sampeyan mikir yen sampeyan bakal luwih enom? Temtu ora ... bakal wedi sampeyan mati yen ora matèni sampeyan pisanan!



© 2017 OldSchoolNewBody.com | Kabeh hak dilindhungi

Kebijakan Privasi | Sarat & Ketentuan | Kontak

review sekolah lawas






Like

Share
19K people like this. Sign Up to see what your friends like.